Hoofdstuk 1: Noord Vietnam
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
11 Januari 2018 | Vietnam, Ninh Bình
Random dingen:
- Vietnamese koffie is sterke zwarte koffie met gecondenseerde melk onderin, geweldige combi.
- In Hanoi zijn de straten met winkeltjes gesorteerd op thema. Je heb bv een straat vol winkels met verlichting, met badkamer artikelen en een met sport winkeltjes. Er is zelfs een uitvaart straat met eerst een winkel met kisten, daarnaast de urnen, dan een winkel met bloemstukken, enz. Heel overzichtelijk.
- Ik heb in 1 week al 3 boeken uitgelezen. Mijn lievelingsplek om te lezen is de nachtbus, dan wieg je zo lekker een beetje heen en weer haha. (als je dit leest en leuke boeken op je computer hebt staan, mag je ze mailen naar lisanne_wesselink@hotmail.com. Nederlands of Engels, maakt niet uit.)
- Ik had verwacht veel mensen van rond de 18-22 jaar te ontmoeten, maar dat valt echt heel erg mee. Tot nu toe is iedereen waar ik tijd mee heb doorgebracht rond de 25-30. Ligt misschien ook aan de hostels waar ik verblijf en de mensen die ik aanspreek.
11 Januari 2018 - 12:24
Bianca Van Der Kaaij:
Wauw lies Wat ontzettend gaaf! Ik wens je een ontzettend mooie vervullende ervaring toe. Liefs Bianca -
11 Januari 2018 - 12:27
Antoinnette:
Mooi Bericht Lies en wat een belevenis.
Van je foto`s geniet ik erg.Ik hoop dat je snel de zon vind en nog meer kan genieten van de Natuur.
Als ik die ene Foto zie waar jullie met z`n drieen in de modder omhoog klimmen/glijden begrijp ik nu beter dat je met je Sandalen op de Foto Staat.
Het gemis van Arlen is toch een teken van "heel erg houden van"dat gevoel zal Arlen ook goed doen en ik ben zeker dat het Arlen ook zo gaat.Fijn dat je toch met elkaar kunt facetimen.
succes verder met je grote avontuur en kijk nu al uit naar je volgende bericht met foto`s.dikke xxx -
11 Januari 2018 - 12:33
Mirte:
Leuk om te lezen! -
11 Januari 2018 - 12:46
Lidianvanrens:
Wat al een belevenissen Lies die je al hebt meegemaakt.
Mooi hoor en gaaf om de prachtige natuur, het primitieve leven te zien.
Hoop dat de zon snel gaat schijnen krijgt je grote avontuur nog meer "kleur".
Veel plezier
Groetjes -
11 Januari 2018 - 13:17
Joanne:
Wat leuk om te lezen Lies!
Heel veel plezier en ik kijk uit naar hoofdstuk 2! -
11 Januari 2018 - 17:49
Jaym:
Trots op je lieverd! Je doet het allemaal toch maar! Ik zie dat je de kiddo’s ook al hebt gevonden dus dat gaat helemaal de goede kant op (heb je ze al leren shitheadten?! :p)
Enjoy ! En fijn dat ik morgen aan de beurt ben met gezichttijd ❤️ Sleep tight -
11 Januari 2018 - 18:54
Mila:
Super leuk !!
Heeel veel plezier en geniet ervan!
Xx Mila
12 Januari 2018 - 11:02
Rolanda:
Lisanne, ik zit te genieten van je verslag! Voelt alsof ik een stukje mee reis! Ik wordt er helemaal enthousiast van. Wat doe je dat toch fantastisch!!! Heel veel plezier en een dikke kus van mij. -
15 Januari 2018 - 14:36
Verina Agasi:
Leuk Lisanne, Wat heb je al veel meegemaakt. Echt leuk om te lezen! Veel plezier! -
21 Januari 2018 - 17:16
Diny Popelier:
Hoi Lisanne,
Gezellig met oma en een portje in de hand jouw verslag gelezen. Leuk om te weten wat je allemaal beleeft. We kijken uit naar het vervolg. Groetjes van ons allemaal en natuurlijk Frits in het bijzonder. Veel plezier! -
21 Januari 2018 - 19:37
Sas:
Heerlijk om te lezen lies! Ik waan me ook voor even in Vietnam zo. Geniet ervan Meis, ik blijf je volgen!
Liefs sas -
02 Februari 2018 - 21:38
Tante 1 O, Nee 2:
Wat laat je mij geweldig meegenieten van jouw reis door jouw verhalen en foto’s. Geweldig! Jij hebt een prachtige schrijfstijl. Leest heerlijk. Misschien moet je daar iets mee gaan doen